MOTARDS TARADELL

desprès d'un kilòmetre, un altre.

AIXÒ JA S'ACABA


La present edició del rally de la Panafrica arriba al final, i quedara a la memòria com la més trista de totes, a causa de l'accident que va patir un dels metges de l'organització durant el transcurs de la 4a etapa. 

Un record per l'Armand, i des d'aquí volem transmetre el més sentit pesem a la família, a l'organització i a tots els amics de la Panafrica. Descansi en pau.

Pel que fa a la part competitiva, dijous desprès de l'accident es va naturalitzar l'etapa, el divendres és va fer l'etapa pràcticament tal i com estava prevista però com us podeu imaginar hi havia molt poques ganes de compatir. Pel que fa als nostres amics van fer l'etapa conjuntament amb els altres buggies la qual cosa no van pràcticament modificar diferencies entre ells.

Avui es realitza l'ultima etapa ja camí de tornada cap a la península, però l'organització ha decidit naturalitzar-la i no comptabilitzar-la en la classificació general, per la qual cosa podem pràcticament assegurar, a falta de confirmació oficial, que els taradellencs Josep Pujol i Joan Serra quedaran 3ers de la Panafrica 2012. MOLTES FELICITATS.

Bona tornada.





Publicat dissabte, 15 de setembre del 2012 a les 8:45
Temes:
 

Grup Trialers Taradell

Taradell Bloc