MOTARDS TARADELL

desprès d'un kilòmetre, un altre.

2a ETAPA PANAFRICA


Complicat final d'etapa pels nostres amics i el seu TOMCAR TM27 BUGGY/PROTOTIP, pel que podem veure ja estan arribant al ja famós l'Hotel Chergui, molt conegut per tots els que em viatjat al Marroc.



Pel que sembla no han pogut completat l'etapa amb la zona de les dunes de la zona de Merzouga, però ara el que compte és que ja son a Erfoud.

22:15 Actualització: Em pogut parlar amb ells, i tot no poder completar els últims waypoints de les dunes, han acabat l'etapa amb tan sols un minut de marge, o sigui que dirigir-se cap a la meta a sigut una molt bona opció, ja que, malgrat la penalització que rebran, segueixen en cursa.
Pel que han comentat ha sigut una etapa molt llarga i complicada de navegació, i a més cap el final el vehicle els ha donat algun problema d'escalfament i, un cop passada la meta, s'ha parat, no creuen que sigui important però aquesta nit tenen feia a veure si ho poden reparà.
Sort campions.


Nota: Ens consta que a l'hotel té Wifi i poden seguir el bloc, de manera que si deixeu cometaris els podran llegir, malgrat no podem assegurar que puguin contestar.


Publicat dimarts, 6 de setembre del 2011 a les 20:45
Temes:
 

Grup Trialers Taradell

Taradell Bloc